A koronavírustól való félelem jegyében megrendeltük, beüzemeltük és aktívan használjuk is az új terminálunkat. Természetesen a rendszeres fertőtlenítés sem marad el a boltban, aminek új része a terminál tisztítgatása.

Már pénteken a területi képviselő elmagyarázta a szüleimnek, hogy amikor csak lehet, a Pay Pass-os megoldást használják, így még kevesebb az érintkezés a vevővel. Mind jól tudjuk, hogy 5 000 Ft alatt a terminál nem kér kódot, ami egy viszonylag alacsony összeg, de így is több, mint a semmi. Na meg okostelefonnal is lehet fizetni, így legtöbbször még nagyobb összegű vásárlás esetén sem kell PIN-kód.

Tegnap a Fizetési Pont óriási hírrel szolgált nekünk!

A koronavírus okozta vészhelyzetre tekintettel 5-ről 15 ezerre emelte a Kormány a PIN-kódmentes fizetés határát, és a Fizetési Pont termináljai ezt már az első naptól alkalmazzák!

Ámulva olvastam a honlapjukon és utána több hírportálon is, hogy Magyarországon elsőként az Ő termináljaik tudják ezt a magasabb limitet.

Olvastam egy cikket arról is, hogy más szolgáltatók mikor vezetik be ezt a lehetőséget: Lényegében mindenki szabadkozott, hogy még nem tudják, sok fejlesztés, remélik a törvényi határidőre (április 15.) meglesz… Én meg csak azon gondolkoztam, hogy mi ebben ilyen bonyolult? Hát a Fizetési Pont lényegében egy nap alatt le tudta fejleszteni.

Fel is hívtam a szüleimet, hogy tudjanak róla, hiszen ők nem ülnek egész nap a számítógép előtt. Örvendezve mondtam apámnak, hogy most már 15 ezer alatt nem kér PIN-kódot a terminál, mire közölte, hogy persze, tudja, hisz a terminál reggel kiírta, hogy megemelték a limitet.

Elég hatékonynak tűnik a cég kommunikációja, aminek most nagyon örülök!